5 Mart 2016 Cumartesi

AVON CALMİNG EFFECTS FOUNDATION


Avon calming effects fondoten Geçen yılın Şubat ayı kataloğunda indirimde 15 tl' idi sanırım.  Çünkü toplu yapmıştım alışveriş.  Bu ürünün tam olarak beş tonu var.
. Ivory
. Almond
. Cream
. Honey
. Warmest brige
Bendeki ıvory bana çok uydu.  Daha öncelerinde bu ürünü kullanmamıștım. İlk kullanımım deneneme göre gayet memnun kaldım. 



Pompalı şişeside oldukça şişesi de oldukça kullanışlı istediğiniz oranda sıkıp kullanılabilir. Ve ağız kısmındaki sıkılan yerin deliği çok dar olduğu için az gelmesi hoşuma gitti. Çok fazla ürün almayı sevmiyorum hemde ziyan oluyor.  Az ürün alıp ihtiyacım oldukça kullanmayı seviyorum. 


30ml lik ürün oldukça yumuşak ve hafif bir yapısı var. Nokta nokta uygulayıp fırça ile dağıtıyorum. Yüzümde maske qibi ağır kalmıyor. Gayet doğal bir bitişi var kapatıcılıgı orta derecede.  Ama çokta sorunlu cildim olmadığı için sıkıntı yaşamadım bana göre kapatıcılıgı iyi.  Koku olarakta beni aşırı rahatsız etmiyor çok hafif çünkü :)
Avon temsilcilerinden bulabilirsiniz rahatlıkla :)
Sevgiyle kalın ☺ ☺



Modalizalifess

3 Mart 2016 Perşembe

GARNIER NEM DENGESİ NEMLENDİRİCİ KREM

Merhaba..  Nemlendirici kremleri t bölgem yağlı da olsa kullanırım. Ve birçok nemlendirici krem denemișimdir.   Birçok kadının hatası olan cildim yağlı diye nemlendirici kullannamak. Bu dermakologlar açısından da yalnış bir qörüș Cildin günlük her zaman bir neme ihtiyacı vardır.  Ben gece için değilde gündüz cildimin gün boyu nemini sağlaması açısından  cildimi temizledikten sonra ince bir şekilde uyguluyorum.  Sonrasında fazla fondöten kullanmam özel günler hariç  ve makyajımı tamamlarım. Cildimde ben herhangi bir reaksiyona rastlamadım.  Gün içerisinde aşırı yağlanma olmadı nem olarak bir rahatlama oldu.


Tamamı 50 ml'lik bir ürün kokusu çok hoş bitki özlerinden dolayı sanırım fresh bir kokuau var.  Bu ürünün en güzel yanı ise içerisinde bulunan UV koruması olması 24 saatlik bir nemi vaat ediyor.  Yağ içermeyen bir ürün cildimde benin o kadar yağlanma olmadı. Tabi herkezin olmayacak anlamına gelmez ama ben yaşamadım.  12m bir yıllık bir süresi var bende bir yıldır yeni bitirdim :)  baya bereketli bir ürün çok sürmüyorum çünkü hergün sabah ince bir şekilde uyguluyorum.  Düzenli kullanımda kaybedilen nem oranının sağlanacağını vaat ediyor.  Hafif bir yapısı var yani cildimde çokta bir ağırlık hissetmedim.  Bazı kremler gün içerisinde sıcaktan çok aşırı yağlanma ve cildin hava almasını önlüyor.  Rahatsız edici bir durum  açıkçası.   Hassas ciltlere uyumlu olarak geliştirilmiş.  Fiyatı 22.90tl fiyatına göre başarılı bir ürün hemde uzun süre dayanıyor :)  bir mercimek tanesi kadar işimi görüyor.  GARNIER bu mükemmel ürününüde denemenizi tavsiye ederim.
Sevgiyle kalın ☺ ☺ ☺



Modalizalifess