29 Ocak 2016 Cuma

Nivea canlandırıcı yüz temizleme köpüğü




Nivea canlandırıcı yüz temizleme köpüğündenbahsedeyim biraz...  


Bu ürünle nasıl tanıştığıma gelecek olursak gratis indirimlerimlerinde her zaman NIVEA ürünlerinin olduqu kısmı inceleyip ve bana  uygun ürünü seçip daha önce kullanmadığım ürün olarak denemek istedim..  Açıkçası NIVEA ürünlerinde alırken acaba pişman olurmuyum diye düşünceye kapılmadım çünkü beni yarı yolda bırakmadı :) :)  




Ürünün yapısına gelecek olursak ; ürün Normal-karma ve kuru-hassas ciltler için üretilmiş.Benim kullanmış olduğum normal-karma ciltler için olanı.. Öncelikle pompalı ve içi gözüken ambalajı çok hoşuma gitti. Hem kullanımı kolay pompalı olduqu için hemde ürünün ne kadar kaldığını qörebiliyorsunuz. Ürünün tamamı 150ml ve kullanım aşamasında 2 pompa sıkmasnız yüzünüze yetiyor :) Görünüm olarak sıvı su gibi duran ürün pompasına bastığımızda elimize köpük şeklinde geliyor. Yüzümüze kullandığımız diğer jel şeklinde olan ürünler qibi yüzümüzde ekstra bir köpük olmuyor yani ilk sıkılan halindeki qibi temizleme işlemi gerçekleşiyor. Kokusu ise klasik NIVEA kokusu. Ben her ne şekilde olursa olsun çok iyi temizleme köpüğü veya jeli de kullansam mutlaka bu tür ürünlerden önce eğer cildimde makyaj varsa önce makyajımı temizliyorum mendil veya pamukla makyaj temizleme sütleri ile daha sonrasında bu tür ürünleri kullanıp tamamiyle cildimi temizliyorum çünkü direk bu ürünü kullanırsam biraz da olsa makyaj kalıntıları kalacağını düşünüyorum. Ve böyle bir teknik kullanıyorum ardından iyi bir sonuç elde etmek adına tonikleme işlemi uyguluyorum.  Kendimce daha iyi bir sonuç aldığımı hissediyorum.  Sanki köpük jeller biraz daha nazik bir dokunuş ile temizleme yapıyor diye düşünüyorum.  Niveanın bu köpüğü de fiyatına göre başarılı kurutmuyor, yormuyor,  nazikçe temizliyor. Kullanım süresi zarfında herhangi bir reaksiyon yaşamadım. Tabiki!!  Bu sizin yaşamayacaqınız anlamına gelmiyor.  Benim cildime iyi gelen size iyi gelmeyebilir bir çok alerjik sorun bile yaşayabilirsiniz.  Dolayısıyla herhangi bir ürün kullanmadan önce bir dermakolog ile görüşün derim :)  kendi cilt tipinize göre doğru sekilde bir ürün kullanmak daha sağlıklı sonuç verecektir.






Şimdi gelelim firma bu ürün hakkında neler vaat ediyor..  


Köpükler ; içeriğindeki Hydra IQ sayesinde cildi nem dengesini koruyarak hassas bir şekilde cildi temizliyor ve kuruyup gerginleșmesini önlüyor. 


Hydra IQ ne demek peki ?  


Nem oranının diğer ürünlere göre daha fazla olması. Kullanım sırasında köpüğe dönüşen formülü,  pratik pompası,  rahatlatıcı güzel kokusu ve farklı cilt tipleri için özel olarak geliştirilen ve çeşitleriyle, yüz bakımında yeni bir sayfa açıyor.  Normal ve karma ciltlere uyğun NIVEA canlandırıcı yüz temizleme köpüğü E Vitamini ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde cildi canlandırırken; kuru ve hassas ciltler için geliştirilen NIVEA yatıştırıcı yüz temizleme köpüğü ise doğal badem yağı içeren özel formülü ile cild yatıştırır. Fiyatından bahsedecek olursak 16.50 Tl özel indirim günlerinde P indirimle bile alabilirsiniz.  




Sonuç itibariyle tam bir nivea ürünlerine aşığımdır.  Niveanın her ürünü elime geçtikçe kullanıyorum. Bahsettiğim gibi NIVEA beni yarı yolda bırakmadı :)  peki ya sizin görüşleriniz nedir ????  



Posted via Blogaway